Mobach Keramiek

Moderne keramiek, basic vormgegeven met een chique uitstraling.

Sinds 1895 werken vijf generaties Mobach met een team van medewerkers in een historisch pand aan de Kanaalweg in Utrecht. Door de eeuw heen is de werkwijze niet wezenlijk veranderd. Alle keramiek wordt of op de schijf gedraaid of met de hand uit kleirollen of -platen opgebouwd.

Mobach keramiek is modern vormgegeven handwerk en wordt in kleine series of als unica gemaakt. Het draaien of handvormen, de glazuren en het bakproces zorgen ervoor dat ieder stuk keramiek uniek is.
Alle keramiek wordt voorzien van het Mobach stempel, daarnaast wordt elke unica gesigneerd door de maker.

Mobach keramiek is mede door haar vormgeving trendsettend en wordt wereldwijd verkocht. Door de basic vormen kan Mobach keramiek in elk interieur worden toegepast.
Mobach is vooral bekend door de manshoge plantbakken en -vazen.

Mobach keramiek dankt haar chique uitstraling aan de exclusieve glazuren die naar eigen receptuur worden samengesteld. Door de hoge stooktemperatuur is Mobach keramiek zowel binnen als buiten toe te passen.

Ivermectine is sinds 1987 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar in tabletten onder de merknaam Stromectol. Online apotheken leveren het geneesmiddel uit Europa, India en de Verenigde Staten. Het ivermectine tabletten kopen in Nederland wordt vaak via het internet besteld vanuit andere landen, waarbij de nadruk ligt op positieve recensies. Consumenten die een kuur van Stromectol therapie hebben ondergaan, wijzen op de hoge effectiviteit van de behandeling en het zeldzame optreden van bijwerkingen.